Forside / Privacy Notice

Privacy Notice

carlforsheriff.com respekterer dit privatliv og sikkerhed online. For at give de bedste produkter, kundesupport og opdateringer af tid, vi er nødt til at besøge en række oplysninger fra filerne til hjemmesiden. For bedre at beskytte dine personlige oplysninger, giver vi en beskrivelse af opførslen af ​​vores oplysninger på nettet, kan du vælge at indsamle og bruge oplysninger om højde.

Beskyttelse carlforsheriff.com
Tak for dit besøg lyset ( "websted") i boks Co., Ltd. hjemmeside (Alle henvisninger til "vi" og "os" carlforsheriff.com reference). Vi respekterer dit privatliv, og jeg håber du forstår fortrolighedspolitik.

Denne Privacy Policy Statement:
Hvordan vi indsamler og bruger (under visse betingelser) udlevere dine personlige oplysninger. Vi har taget skridt til at sikre, at personlige oplysninger. Om indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger.

Denne erklæring gælder kun for dette websted og ikke nødvendigvis for vores offline samling af dine personlige oplysninger. Detaljer online oplysninger, der indsamles, bruges og videregives. Indhold eller privat er ikke ansvarlig for andre områder carlforsheriff.com kultur af dette websted, eller en hvilken som helst link til dette websted.

Vi indsamler oplysninger fra brugere af hjemmesiden i en række forskellige måder at opleve effektiv, shopping og meningsfuld måde. For eksempel kan vi bruge dine personlige oplysninger:
* Gem og de oplysninger du tidligere hurtigt
* Hjælp du hurtigt finde information, produkter og serviceydelser
* Oprettelse af indhold er relevant for dig
* Jeg fundet nye oplysninger, produkter og serviceydelser

Optag og afspilning: For at bruge hjemmesiden eller ansøge om de dele af produktet, skal kunden udfylde en formular og sende personlige oplysninger data, herunder, men ikke begrænset til: navn, køn, adresse, betaling forarbejdning (ES), telefon , mailing udlandet og kreditkortnummer. Du kan også søge om opholdstilladelse og / eller driften af ​​den nationale sammenslutning af staten til at overholde gældende love og regler. Denne information bliver brugt til fakturering, ordrebehandling og markedsføring lokalt, og til at kommunikere med dig på vores hjemmeside. E-mail: Nogle af de indlæg på dette websted, venligst e-mail-adresse til formålet, herunder men ikke begrænset til: nåede rekord anmodninger gratis reklame for rådgivning om en ny stil eller mærke produktion, eller kun vores nyhedsbrev kommer, alle deltager i udviklingen af ​​den frivillige og organiseret af carlforsheriff.com kræves for at modtage præmier vedrørende kendt. Vi kan sætte navn på vinderen og på vores hjemmeside.

Telefon: Nogle af de indlæg på dette websted, kan du indtaste et telefonnummer i sekvensen, herunder men ikke begrænset til: verifikation sms, registrering bekendtgørelser gratis meddelelser, når et nyt navn eller produktkrav, eller registrere vores sms .

Log Files: Som de fleste hjemmesider, vores webserver automatisk genkender webstedet. Vi kan inkludere din Internet Protocol (IP), internetudbyder, og optage dato / tidsstempel management system, etablering, i markedsføring, og problemer med systemet. (IP-adresse kan angive placeringen af ​​din computer på internettet.)

Produkt Anmeldelser: Vi har brug for at gennemgå alle produktionsstedet og leveret via e-mail. Din e-mailadresse vil blive behandlet fortroligt, men andre mennesker kan ikke se, hvor det vil være. Du kan vælge som en del af revisionen emne, og andre personlige oplysninger vil blive givet til andre mennesker i området. Hvordan bruger du cookies og andre teknologier til at indsamle oplysninger carlforsheriff.com?

Back
sikkerhed betaling
www.carlforsheriff.com Copyright @2019  All Rights Reserved .kjoler,t-shirts,jakker