Forside / Shipping & Returns

Shipping & Returns

Når du bestiller, vil du blive kontaktet via e-mail for at bekræfte din bestilling. Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi sikre, at den samlede værdi af alle produkter registreret. På nuværende tidspunkt, bortset fra den registrerede sekundære leveringsadresse og kreditkort faktureringsadresse for alle leverancer som kreditkortselskaber. Hvis du er en faktureringsadresse, en PO Box, skal du angive en fysisk adresse til os via e-mail, så vi kan give dig produktet. Vi kræver ikke forsendelse og markerer pakken som en voksen postboks.

ordrebekræftelse og følgende:
Efter knappen "Køb", vil du finde på bekræftelsessiden og klik for at få en e-mail med dit ordrenummer vil blive sendt til dig via e-mail. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse via e-mail, bedes du kontakte os via e-mail.

Bestil behandlet inden for 24-36 timer efter din e-mail-adresse ordre tracking nummer inden for 48 timer sende ordrer til at købe, sendt. Er vektoren døren metode til at etablere forbindelsen. Levering tager 7-10 dage.

Ordren kan blive forsinket af følgende årsager:

- "Regler" og "skib til" adressen er ikke det samme.

- Bestil venter på kredit kontrol og godkendelse.

- Produktet er ikke tilgængelig på dette tidspunkt.

- Kræver særlig tilpasning.

- Den weyiyi Alaska Asien eller ordre fra en bestemt placering, såsom APO / FPO.

Garantien tilbud. Hvis pakken er tabt eller beslaglagt, hvis offer tilfælde kan vi sende det tilbage. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle import skatter og afgifter betalt af posen. Import skatter er kundens ansvar.

Back
sikkerhed betaling
www.carlforsheriff.com Copyright @2019  All Rights Reserved .kjoler,t-shirts,jakker